Personvern

Ved å ikke deaktivere bruk av informasjonskapsler (Cookies), samtykker du til at Litteraturhuset i Trondheim kan lagre informasjonskapsler lokalt på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet ditt, eller eventuelle andre enheter du benytter til å besøke nettsidene.

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler til å lage besøksstatistikk med analyseverktøyet Google Analytics. Dette innebærer blant annet å lagre informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvilke sider som besøkes, til hvilke tidspunkter de besøkes, hvor lenge en side besøkes, hvor de besøkende kommer fra, osv. Besøkende forblir imidlertid anonyme, og vi har ikke mulighet til å se hvem du som besøkende er eller hvilken IP-adresse du har. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres hos Google i USA.  For mer informasjon om IP-anonymiseringen, besøk Googles egen informasjonsside.

Deaktivere informasjonskapsler

Vi anbefaler å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere/deaktivere informasjonskapsler. Hvis du har spørsmål vedrørende Litteraturhuset i Trondheim sin bruk av informasjonskapsler, er du velkommen til å sende en e-post til post@litteraturhusetitrondheim.no